Mysigt och regnig dag

Idag har jag umgåtts med den här sötnosen. Han har varit ledigt från jobbet så vi tog vår chans att dra ner till stan för att kolla in den nya affären Toyworldsweden som ligger nedanför Stadium.
Även om det regnade så stoppade inte det oss, vi gick ner ändå även vi blev blöta. Men det var jätte roligt och mysigt att bara få vara med dig. Du gör mig så glad och jag älskar dig mycket ♥

Tack för idag baby.

 
Posted in: Daily life / Share / 0 kommentarer /

Toyworldsweden

 
Det finns en ny affär i Helsingborg som heter Toyworldsweden. Jag och min pojkvän var där idag och de hade massor med leksaker där, leksaker från då tiden. Det fanns inte bara leksaker där utan smycke, tidningar, filmer och med mera. Det var hur coolt och roligt att få se vilka leksaker som man har haft och vilka som man inte har haft.
Iallafall de som vill se det kostsar det 85kr för vuxen och barn 55kr. Det är lätt sevärt och ett måste ifall man bor i Helsinborg.
De har även en tipsrunda där vilket jag tyckte var en awsome idé för att hur mycket man vet om leksakerna.
Posted in: WOW / Share / 0 kommentarer /

Mitt första foto på blommor

Har tagit den här foto för några veckor sedan när jag var hemma hos mina föräldrar.Jag har fixat och trixat med den och så här blev resultatet. 
Kameran jag använder heter Canon 600D och objektivet vet jag inte vad den heter. Hahaha jag vet inte hur man kollar det, lol.

 
 
Posted in: Photography / Share / 0 kommentarer /
21 y/o blogger that loves to write about fashion, art, food and goals in life.
I’m simple and living the life to the fullest, trying to fulfill my dreams to travel the world and explore it.
Right now I’m a student and studying to be a Web Developer .NET

Contact: chawo@live.se
Read more post
© 2015 KATRINA ROSALES