Tired but still going on.

Känner verkligen hur sliten min kropp är... har inte alls sovit så bra och det är mycket jag tänker på.
Men det känns skönt att få prata ut med några nära och kära. De försöker förstå mig och ge mig råd och jag gör allt jag kan för att göra dem. Inget bullshit snack där.
Det är för mig själv och jag måste bli inspererad igen för jag har ingen insperation i livet. Plötsligt stannar jag på en plats och det känns som jag inte kan komma någonstans.
Jag vill göra det och samtidigt det men då vill jag också göra det här sen vill jag det. Aaaaah ung är man det märker jag. Men det känns som man inte har tid med någonting längre.
 
I gotta stop stressing and go with the flow. I need to find myself again and do what I gotta do and all i can to be the best of the best ♥
 
 
Posted in: From the heart / Share / 0 kommentarer /

Skrivbord √

Äntligen har min älskling köpt en skrivbord till oss. Det är så roligt när vi går ut och köper grejer till lägenheten. Synd bara att vi inte har fixat lägenheten än eller att vi har flyttat till våran egna lägenhet.
För jag vi bor tillsammans med min syster och vi vill helst ha en egen lägenhet och bygga nya minnen på det.
Guuud vad jag längtar, min baby på bilden som fixar våran skrivbord som han har köpt i IKEA. TAACK BABY JAG ÄLSKAR DIG ♥

 
Posted in: Daily life / Share / 1 kommentarer /

Love your life

luxe kills. | via Tumblr
Nu har jag jobbat klart från 8 tiden på morgonen, nu är jag jätte trött så jag ska ner till torget och köpa frukter som jag och min syster och älsklingen kan tugga på.
Jag har varit riktigt duktigt idag tycker jag, gjorde jobbet snabbt men ändå snyggt. Tack för mig och vi ses kanske sen, mer blogginlägg kommer då.
 
Puss och ha en bra dag ♥
Posted in: Daily life / Share / 2 kommentarer /
21 y/o blogger that loves to write about fashion, art, food and goals in life.
I’m simple and living the life to the fullest, trying to fulfill my dreams to travel the world and explore it.
Right now I’m a student and studying to be a Web Developer .NET

Contact: chawo@live.se
Read more post
© 2015 KATRINA ROSALES