Family dinner.

Jag och pojkvännen var och hälsade på hans familj idag. Vi hade sånt mysigt familje middag och åt dansk mat, vilket var jätte god som vanligt!
Hans pappa lagade maten och han gjorde Fläskestek m. kokt potatis. Han gjorde sås på redningen från fläskestek som blev hur god som helst och till det hade vi rödkål.
Mums!!!
Posted in: Daily life / Share / 0 kommentarer /

Typhoon Ruby

Det sägs att det kommer bli större än Yolanda, men vi hoppas att det inte blir det. Filippinerna har redan varit mycket om allt det hemska, räcker det inte!!
Gud, jag mår så hemskt dåligt då där tyfonen ska träffa där mina släktingar och min pappa är. Hoppas de är säkra när allt detta sker och jag hoppas att det inte blir mer dödsfall, jag hoppas att ingen skadar sig. Och jag hoppas att alla vet om detta så de är väl förberedda och att hjälpen är mycket snabbare än vad det var förr.
Jävla idioter som tog hand om detta förr och då menar jag dem som försöker skaffa pengar genom allt det här hemska som har skett. Hoppas att dem som hjälper kommer själv och hjälper oss och inte från dem idiotiska politikerna som tog hand om detta.
 
Dom jävla idioterna som tog skatt på hjälp grejerna som skulle ge till Filippinerna. Dom jävla idioterna ska fan till fängelse själv. Det här är fan inte okej om det här händer igen.
Blir så jävla förbannad på alla dumma människor som bara tänker på pengar, jag hoppas karma tar er!!
 
Hoppas att tyfonen inte kommer och om det gör det, hoppas att den inte är större än Yolanda.
Pray for Philippines ♥
Posted in: Daily life / Share / 0 kommentarer /

Foki

 
Grattis till din musik karriär och att det går bra för dig.
Posted in: Art by me. / Share / 0 kommentarer /
21 y/o blogger that loves to write about fashion, art, food and goals in life.
I’m simple and living the life to the fullest, trying to fulfill my dreams to travel the world and explore it.
Right now I’m a student and studying to be a Web Developer .NET

Contact: chawo@live.se
Read more post
© 2015 KATRINA ROSALES