Halloween

 
 
Medans alla har det skit kul och klär ut sig ikväll och även imorgon!! Så ska jag jobba och ha det tråkigt... buhuhuhu första gången jag missar Halloween. Och jag som älskar att klä ut mig på Halloween, men denna gången blev det inget. Får väl bara gå vidare med det här och låtsas om ingenting. Hehe
Posted in: Daily life / Share / 0 kommentarer /

Happiness is what you need.

 
Känner verkligen för att åka nu men nääää datumet är inte nära än. Börjar liksom klia jätte mycket på fingrarna, och sedan ser man resväskorna som är uppe på våran lägenheten redan!!
Därför får man värsta den här stora insperationen varje gång man vaknar på morgonen.
Ni kanske även märker att jag verkar vara riktigt disperat efter att få åka bort till ett varmt land, men detta beror på att jag alltid tackade nej till att resa pågrund av skolan.
Men nu när jag äntligen inte har skolan att tänka på så kan jag åka bort. Ingen prov att ta emot så det är bara att ta det lungt och ha helt enkelt roligt.
Det är vad jag hoppas iallafall, men såklart finns det lite problem lite här och där med släkten, men det vill jag hålla privat... då ni lär ändå inte förstå deras sätt att tänka på oss som bor här i Sverige...
 
Men nu ska jag sluta innan jag säger för mycket, hahaha.
Godnatt<3
Posted in: Daily life / Share / 0 kommentarer /

Face mask.

The Masked Beauty.💄
Vill inte ta bild på mig när jag har ansikt masken på haha.
Men dagen har varit bra faktisk, även det har varit super duper kallt att vara ute. Brrrrrr känner verkligen att vintern smyger fram nu.
Men idag har jag och mamsen haft en sådan mamma och dotter dag. Ni vet hela dagen umgås man med sin mamma och bara har det riktigt roligt.
Så först så gick hon ut med mig och Kaya på en riktigt lång powerwalk och sedan skjutsade hon mig till mitt möte. Därefter så åkte vi iväg till Väla och shoppade lite grejer hehe och åt massor lite här och där XD
Posted in: Daily life / Share / 0 kommentarer /
21 y/o blogger that loves to write about fashion, art, food and goals in life.
I’m simple and living the life to the fullest, trying to fulfill my dreams to travel the world and explore it.
Right now I’m a student and studying to be a Web Developer .NET

Contact: chawo@live.se
Read more post
© 2015 KATRINA ROSALES