Crazy eyes

 
Posted in: Art by me. / Share / 0 kommentarer /

Balklänningar till salu !

Letar ni efter balklänningar? Min syster säljer två snygga balklänningar som har använts 1 gång.
Unikt & justerbar klänningar som passar storlek 36 och uppåt.
Länken till klänningar finns här : Gråa klänningen & Röda klänningen

Grå bal klänning, med fina detaljer, justerbar och avtagbar blomma
 
Röd balklänning med fina detaljer.
Posted in: Daily life / Share / 0 kommentarer /

Rest in peace

Har nyss läst om ett artikel från facebook där en man tog livet av sig pågrund av hans hund blev taget från honom för olagligt hundras. Han blev inte bara taget från honom, utan hunden fick avlivas pågrund av hans ras!!
Enligt danmark så är alla hundar som liknar en pitbull olagligt, de får inte vara i Danmark pågrund av deras rykte. Stackars båda som fick ett dåligt slut, förstår mannen helt.
 
Jag hade varit förkrossad ifall min hund blev tagen från mig, att få veta att min bästa vän ska dö pågrund av hans ras är riktigt hemskt. Min hund är min lilla solstråle, när allting känns som dystert och ingenting funkar så finnas han där för mig och håller mig varmt och kär.
Innan vi åkte till Filippinerna skulle vi lämna honom hos min pojkväns mamma i 6 veckor. Jag kände verkligen den tyngden i hjärtat, på något sett kunde man se att han förstod det.
Han var så ledsen den dagen vi skulle lämna honom där. De skickade bilder och video på honom när han väntade på dörren, de berättade att han inte åt någonting och kallade på oss hela tiden. 
Han ville inte gå från dörren för han tror att om några minuter kommer husse och matte och hämtar mig. Påvägen hem var jag hur ledsen som helst, jag ville gå tillbaka och hämta honom igen. Jag fick den här beslutet att jag vill stanna, men älskling fick mig inse en grej. Han är i bra händer och det är inte så att vi inte kommer tillbaka.
Så dom senaste 6 veckorna tänkte jag på honom men jag ville inte nämna honom under resan för annars började jag få tårar och börjar bööööla.
Ja så mycket älskar jag mitt hjärta, han är min bästa vän men också min underbara pojke.
 
Han är en familje medlem, att mista någon så kär tar verkligen på en. Hoppas dem i danmark inser att det är inte alls hundens fel, utan ägaren :'(
R.I.P 
Posted in: Daily life / Share / 0 kommentarer /
21 y/o blogger that loves to write about fashion, art, food and goals in life.
I’m simple and living the life to the fullest, trying to fulfill my dreams to travel the world and explore it.
Right now I’m a student and studying to be a Web Developer .NET

Contact: chawo@live.se
Read more post
© 2015 KATRINA ROSALES