Underbara minne till våran husbil.

null
 
Jag kommer ihåg när jag var liten och vi brukar vara hos min kusin i Ängelholm och umgås med honom eftersom han var ensambarn och vi var tre syskon så försökte min mamma och min moster få oss bli närmare tillsammans och leka så mycket som möjligt.
Tack vare min moster och hennes man så hade jag och min syster jätte roligt tillsammans med kusinen, vi besökte många platser med deras husbil som dom nyss hade köpt. Den var splittrans ny och hade en toalett, ett eller två sängar och ett kök. Det var alltså en sådan husbil som man inte släpade med bilen utan man körde i den.
Vi åkte runt Danmark och var i Legoland och även kampade någonstans i Danmark också, men vad platsen heter har jag redan glömt. Men jag kommer ihåg att det fanns så många aktivitet för barn och man kunde åka fyrhjulning, cykla och bergklättra. Ja det fanns massor att göra i Danmark.
Sedan åkte vi också runt Sverige och jag kommer ihåg att de använde husvbilen för stor handla, med stor handla menar jag verkligen stor!!
Min moster älskar att handla på en gång, nästan som att handla för ett helt års mat !!!
Ja ni kan tänka er hur mycket skräpmat vi egentligen åt när vi var barn, vi hade lyx men när man tänker tillbaka så var det inte bra för mage. Men heeyyy!! vi lever fortfarande.
Vi hade pommes varje dag och det var jätte viktigt för oss och ibland varierade vi med chicken nuggets. Sedan fanns det glass i frysen som vi kunde hämta närsom. Vi fick sova när vi ville så vi satt uppe och spelade massor med spel och lekte typ hela sommar lovet när vi var hemma hos dem.
Det var vår frihet när vi var hemma hos dem för vi fick verkligen göra allt vi ville. Hemma var det liksom fast tid och man skulle sova klockan 20.00 på pricken !! Kvittar om det är ljus eller mörk ute det är samma tid ändå !!
 
Det var så mysigt och man hade så många minne i den lilla husbil och vi hade så roligt när vi var barn. 
Jag tycker att alla familj borde äga en husbil någon gång i sitt liv spiciellt när man har barn så barnen får det bästa minne de någonsin kan ha.
 
Här finns en sida med husvagnar & husbilar som ni kan titta på husvagnsreserven.se
 
 
null
 
null
 
null
 
null
Posted in: From the heart / Share / 0 kommentarer /

Första dagen på jobbet.

Även om dagen började hektisk pågrund av Skånetrafiken så avslutade den bra.
Första dagen på jobbet är nu avklarad och vi körde med full rulle, hoppas att nästa gång blir det bara ännu bättre. 


Posted in: Daily life / Share / 0 kommentarer /

Miguel konsertDen 29 september kommer älsklingen och jag se på konsert. Våran allra första konsert tillsammans och det här kommer jag minnas för livet. Vi lyssnar på artisten jätte mycket så vi kan hänga med när han sjunger också. 
Det kommer verkligen bli awsome, det är Miguel!!!!!

Längtar, baby är verkligen bäst.
Saken är ju att jag blev så irriterad på honom att han ska alltid planera grejer som vi ska göra framåt i tiden. Men det blir aldrig av och jag undrade varför och blev ledsen. Båda har jobb men ingen tid till att göra något roligt och minne för livet. Så han tog tag i detta och bara sa till mig "gissa älskling vad vi ska göra den 29 september" och jag svarade såklart ingenting... 

Och så hände det bara Hahaha, längtar!! Ska ni också dit?? 
Posted in: Daily life / Share / 0 kommentarer /
21 y/o blogger that loves to write about fashion, art, food and goals in life.
I’m simple and living the life to the fullest, trying to fulfill my dreams to travel the world and explore it.
Right now I’m a student and studying to be a Web Developer .NET

Contact: chawo@live.se
Read more post
© 2015 KATRINA ROSALES