Tjäna pengar till KLASSRESAN eller LAGET !

 
Jag kommer ihåg när jag gick i skolan i lågstadiet att de hade ändrat på reglerna att föräldrar fick inte längre ge pengar till klassresan. Alla blev ledsna och vi visste inte hur vi skulle ta oss till för att tjäna summan för att åka till någon ställe för att ha kul med klassen.
 
Vissa hade rekommenderat att sälja kakor och vissa hade sagt strumpor etc.
Men vi fick ju ha lite matte och räkna ut ifall vi klassen verkligen tjänade på detta också... så inte företaget unyttjade oss. Sedan ska de ju också vara lätt att bära dem och hållbarheten skulle vara länge.
Så på det viset allting var nytt för oss men vi fixade ju till det ändå även om vi inte kunde åka till Polen... för vi hade för lite pengar. Men istället åkte vi till Liseberg, synd bara att det var bara för en dag...
men men kul hade vi ändå :)
 
Så efter jag har lärt mig efter våran misstag tänkte jag tipsa er något som ni kanske kommer gilla eller tycka det är smart.
Ni kan gå in i deras sida och läsa för er själva först : www.designett.se 
Där kommer ni se summan hur mycket er klass kommer tjäna ifall ni är så här många och så mycket kommer ni sälja. Ni kommer sälja snygga designade trasor i förpackningar och i en förpackning innehåller det 4st trasor och det säljer ni för 100kr. Varje förpackning som ni säljer tjänar ni 33kr, vilker jag tycker är bra pris !
Sedan kan ni välja vilka serier ni vill beställa och hur mycket. Jag tycker själv serier 3,4 och 5 är snyggast och kommer säljas mkt! Då kvinnor står mest i köket och är mer intresserad i interiör.
Sedan ska ni inte glömma att trasan är ekologisk och gjort i Sverige så det är en väldigt miljövänligt produkt och absorverar 15 x så mycket vatten. Glöm ej berätta dem grejerna för kunder uppskattar det.
 
Om ni även skrollar ner så ser ni tipser och även referenser från andra lag och klasser som har sålt deras produkter. Så lycka till och hoppas ni får en jätte roligt klassresa och underbara minne.
Posted in: Daily life

Name *

E-mail


Website


Comment

21 y/o blogger that loves to write about fashion, art, food and goals in life.
I’m simple and living the life to the fullest, trying to fulfill my dreams to travel the world and explore it.
Right now I’m a student and studying to be a Web Developer .NET

Contact: chawo@live.se
© 2015 KATRINA ROSALES
TOP