20150731Jag har varit framför datorn i 3 timmar nu och letat efter den perfekta vinterjackan för mig och jag kan säga att det var riktigt svårt ! Jag ville köpa två stycken egentligen men ångrade mig och köpte bara en eftersom jag vill ej skynda mig. Jag vill ta min tid och leta runt efter en snygg lång vinter jacka som håller mig varmt under vintern säsongen.
 
Nu är det bara stövlar som jag är ute efter, vi får se hur det går med det. För jag hatar verkligen leta efter skor till mig eftersom de flesta affärer har inte så små storlekar i lager.
Det är så hemskt att jag alltid gråter varje gång jag ska leta efter skor till mig... 
Jag får alltid vända mig till barnstorlekar vilket jag avskyr, men som tur att de har blivit bättre med storlekar för var år som går :)
 
Posted in: Daily life / Share / 0 kommentarer /

Good things come to those who wait

 
Det är mycket grejer som har hänt under denna sommar och jag kan inte tänka hur jag gjorde allt det utan att bli trött eller gav upp. Men jag tog in allt och gjorde det bara för annars kommer det vara i tankarna och det kommer aldrig bli klar.
Jag känner mig faktisk som en super kvinna i år för att jag gick i komvux och hade 3 intinsiva ämne Engelska B, Matte B och jag programmering C#. Det var lite galet att jag hade mitt jobb och gick på skolan samtidigt. Jag hade inte alls någon tid att vila för om jag var ledig från jobbet så gjorde jag mina läxor och när jag var fri från skolan så jobbade jag. Det var jätte svårt men jag klarade av det och jag är så stolt över mig själv för att jag gjorde allt det där och fick bra betyg. Så jag kom in i skolan som jag ansökte mig till och jag börjar den 17 Augusti så jag är super exalterad för det och jag har även fixat deltidsjobb. Nu så väntar jag bara på en grej till som jag och älsklingen väntat på länge. Men vi har väntat på rätt tid för som dom säger "bra grejer händer till dem som väntar". So hoppas att i år kommer det vara en awsome år även om sommar vädret har inte alls varit bra, men jag bryr mig egentligen inte för allt jag gör under sommaren är jobba. So ja... XD
 
//
A lot of things happened this year and I can't imagine how I did all of it without getting tired or giving it up. But I suck it up and made it happened or else it will always stay in my mind and it will never be done. 
I do feel like a super woman this year because I was at komvux and had 3 intensive course English B, Math B and Program C#. It was kinda crazy because I had my job also and at the same time I went to school, I didn't had the time to rest because if I was free from my job I did my homeworks and if I was free from my school I had to work then. It's so hard but I made it anyway and I'm so proud of myself because I did all of that and got good grades. So I came in to my school I've applied for and will start August 17 so I'm super excited for that and I even fixed a side job for that. Now I'm only waiting for another opportunity that my baby and I waited for a long time. But we kept waiting for the right time because like they said "Good things come to those who wait". So hopefully this year will a awsome year even though the summer weather hasn't been good, but I don't really care because all I do during summer is work. So yeah... XD
Posted in: My desires and goals / Share / 0 kommentarer /

Tack vare internet.

 
 
 

Tack vare internet så kan jag ha kontakt med min pappa som bor andra sidan jorden. Vi kan prata om allting i många timmar utan att det ska kosta oss mycket, det känns som allting stannar då och man kan prata i lugn och ro utan att behöva tänka på pengarna som springer iväg för varenda minut som går.
 
Det var ju så i förr i tiden när jag var bara 7 år så var internet ny och det var inte många som kände till den så mycket. Alla hade inte dator hemma eller så hade dem det men då fanns det internet inkluderat för det var så nytt. Idag så betalar man ju bara 400-600kr för internet varje månad beror på hur snabbt du vill din internet ska vara.
 
Men tack vare internet så kunde jag lära mig nya saker genom youtube och söka runt internet om fakta och grejer som inte vet så mycket om utan att bläddra runt en bok och leta runder.
Sedan genom internet så har vi blivit mer uppmärksamma på saker som är egentligen fel och får egentligen inte hända. Genom detta kan folk påverka och de får hjälp blir sedd.
 
Därför är internet bra tycker jag :)
 
 
Posted in: Daily life / Share / 0 kommentarer /
21 y/o blogger that loves to write about fashion, art, food and goals in life.
I’m simple and living the life to the fullest, trying to fulfill my dreams to travel the world and explore it.
Right now I’m a student and studying to be a Web Developer .NET

Contact: chawo@live.se
Read more post
© 2015 KATRINA ROSALES