Happy stomach

 
 
Vaknade rätt sent idag med älsklingen då vi var uppe länge igår kväll. Vi hittade en skit bra serier som vi fastnade förr och så vips var tiden mycket och jag kunde inte hålla mina ögon öppna längre.
Vi skippade frukosten idag och gick direkt på lunchmaten. Fick göra en snabb och mättande mat till älsklingen innan han skulle gå och jobba. Det blev äggröra med fin hackade lök och ris.
Lätt men gott!
 
Så nu är jag här och har precis ätit klart min "frukost" som blev min mellanmål :) 
Yoghurt med musli och bär, mums! :D
Posted in: Daily life / Share / 1 kommentarer /

Almost there.

 
Nu har han varit på en lång runda tillsammans med mig. Han är så trött att han somnade på soffan haha, men har nu äntligen flyttat till sin säng. Om en timme ska vi ut igen och köpa en lite present till min lille bror som har gjort klart sin skola. Är så stolt över honom därför förtjänar han en ny telefon !
 
Jag har inte berättat någon om det förutom min kusin :)
Har sparat länge till hans telefon och även sålt mina grejer som jag inte använder längre. Skönt att pengarna kom till nytta <3
Posted in: Daily life / Share / 1 kommentarer /

Halloween fest

 
Något jag verkligen älskar är Halloween fest. Att få klä sig till något eller någon annan man vill är verkligen något jätte roligt.
Därför vill jag alltid att Halloween festen ska vara något stort alltid så jag tänkte fråga några av mina kompisar inför den kommande år att fixa lägenheten extra läskigt för att göra det roligare och även utmana alla att klä på sig till något eller någon annan.
Det hade verkligen awsome, genom detta måste man ju såklart visa engagemang och göra festen jätte coolt, så med hjälp av denna sidan som jag fann finns det grejer till olika fester man göra.
 
Till våran Halloween fest ska det finnas spindelväv, skeletter och även passande mat och dryck till temat vi ska ha. Det även vara fladdermuss hängande från taket och massor med blod här och där :P
Sedan ska det även finnas massor med lek så festen blir skiit roliga och massor med utmaningar hahaha, ohhh sitter här framför datorn och fnissar. Kan se allting framför mig och det kommer verkligen bli en grym dag.
Så hoppas bara att mina vänner är med mig med detta. Det kommer bli en reunion och en galet fest med massor med olika aktiviteter som gör festen den ultimata. Lol men jag ska inte överdriva här, men jag hoppas det blir för alla grejerna ovanför som jag har från den här sidan kalaskompaniet.se är jätte billiga!
 
 
Posted in: Daily life / Share / 1 kommentarer /
21 y/o blogger that loves to write about fashion, art, food and goals in life.
I’m simple and living the life to the fullest, trying to fulfill my dreams to travel the world and explore it.
Right now I’m a student and studying to be a Web Developer .NET

Contact: chawo@live.se
Read more post
© 2015 KATRINA ROSALES