New shoes !

Idag har det också varit en riktigt bra dag, jag har hunnit mycket för jag satte på alarmet så jag kunde vakna tidigt. Tog först ut min vovve på promenad och därefter hämtade jag mina skor från Nelly som jag hade beställt förra veckan därefter hämtade jag min cykel på lagning.
Har även hunnit träna idag vilket är awsome ! Kände ju ingen lust i början men när älsklingen gick ut med sin kompis så tog jag chansen och tränade. 
 
Japp! Ni har rätt, jag har börjat träna igen för jag är så trött på att vara övervikt. Aldrig i hela mitt liv trodde jag att jag kunde vara större än jag var när jag gick i gymnasiet. Men jag slog rekordet och jag fattar inte hur jag kunde låta det går utan att inse hur min kropp har blivit.
Men nu när jag har börjat träna igen, känns allting bra! Jag mår bra både utsidan och insidan och jag kommer ta foto på min förändring genom månaderna.
Det är knasigt att jag har börjat träna men det känns skönt och jag älskar det ! 
 


 
Posted in: Daily life / Share / 0 kommentarer /

Köpa min gamla design?

 
Posted in: Daily life / Share / 1 kommentarer /

Plugg !

Jag kan verkligen inte hålla mig från att blogga! Jag som hade lovat mig själv att inte blogga föränns början av juni, men nää mina fingrar kliar och jag måste få berätta av mig lite. Annars så lär alla mina tankar snurra i huvudet i många dagar, så måste bli av med dem genom att skriva av mig.
 
Idag har jag valt att vakna tidigt på morgonen så jag kan hinna med allt som måste göras innan jag börjar jobba nu i helgen.Det känns helt pirrigt i magen att få komma tillbaka på jobbet och börja jobba igen, känns som det var åratal man sist jobbade, men det lär nog bli bra ! Det kommer vara hektisk som vanligt nu när det är sommar, men det kommer bli roligt.
Idag har jag hunnit med alla grejerna iallafall, lämnat min cykel på lagning eftersom någon efterblivin granne punkterade min cykel. Städat hela lägenheten och även hunnit tvätta och gå ut på en riktigt lång promenad med vovven. Dock hann jag inte träna men som tur att jag tog en lång powerwalk med Kaya ändå så jag är ändå nöjd med träningen :)
Efter det så har bara pluggat och tränat om och om igen tills det verkligen sitter i huvudet. Känner att jag kommer få hjärnblödning snart så nu ska jag sova.
 
Godnatt <33
 
 
Posted in: Daily life / Share / 1 kommentarer /
21 y/o blogger that loves to write about fashion, art, food and goals in life.
I’m simple and living the life to the fullest, trying to fulfill my dreams to travel the world and explore it.
Right now I’m a student and studying to be a Web Developer .NET

Contact: chawo@live.se
Read more post
© 2015 KATRINA ROSALES