Monday

3 weeks of database is crazy!
 
Ni har märkt att bloggen har varit död, detta beror ju på att plugget har tagit all min tid. Vi har nyss haft tre intensiva veckor med databas som bara tog mycket på mig.
Jag har sovit max 6 timmar varje dag för jag ligger och tänker att jag måste kunna klara detta kursen för att bara få G på provet.
 
Har även fått extra jobb på IKEA så det känns bra att man får extra pengar vid sidan av studierna, nu hoppas vi bara på en bra vecka.
 
Från en trött och sliten tjej 
Posted in: Daily life

Name *

E-mail


Website


Comment

Åh va roligt att du studerar webbutveckling! Jag själv läser systemutveckling på gymnasiet och det är roligt att se att fler tjejer är intresserade!

Kämpa på! Du kommer att klara det till slut! Databashantering är skitsvårt men när man väl lär sig det så kommer det att sitta!

Svar: Åh vad roligt !Jag läste Systemutveckling förra året fast körde bara halva året eftersom jag vill mest jobba med webb och ej system.
Plus att skolan för webbutveckling är bara 10 minuter ifrån därför ville jag också gå där och att det är en skit bra skola. EC Utbilning, känner du till den?

Jag hoppas att jag kommer klara av det, börjar förstå nu lite :D
Tack
Katrina

2016-01-06 @ 23:23:43

21 y/o blogger that loves to write about fashion, art, food and goals in life.
I’m simple and living the life to the fullest, trying to fulfill my dreams to travel the world and explore it.
Right now I’m a student and studying to be a Web Developer .NET

Contact: chawo@live.se
© 2015 KATRINA ROSALES
TOP