Campa i Sverige

 
När vi var små berättade jag en gång för er att vi åkte runt i en husvagn tillsammans med mina kusiner, de åkte runt och campade och på sommaren eller lov så var vi med dem och fick uppleva detta.
Vi kampade mycket i Danmark för det var mycket att göra där och såklart nära till havet för då var det lite lyx, sedan vi som barn hade jätte roligt tillsammans med andra barn som också var med och campade. Vi campade mycket Mellbystrand i Halland och grillade marshmellow och korvar sedan fick dem andra vuxna ha sin egna tid eftesom vi var upptagna med våran, de hade lika roligt som vi plus att när är ute och campar så uppskattar man verkligen omgivning och vad som händer omkring sig, inte som hemma och är framför en skärm alltid.
Det är synd att många barn inte får uppleva detta, utan det som gäller nu är att vara vuxen snabbt och visa sig snygga och sminkar redan vid tidigt åldern och äger redan en Ipad eller Iphone och det är också den senaste versionen.
Kan ni tänka er !! Fan vilken rolig barndom jag hade jämnför med dem som har det nu, de inser inte att de är framför en skärm tjugo fyra sju och missar så mycket.
De anar inte att vara barn händer bara några år sedan resten av ditt liv måste du vara vuxen och då kommer dem ångra så mycket att de ha tillbringat så mycket timmar och dagar framför sin skärm.
 
Jag kan ju lätt berätta att campa är verkligen något och jag kommer göra det tillsammans med mina barn också, kommer även fråga vännerna att dom måste hänga med och campa för det är något som alla måste göra.
Sedan bara uppleva naturen och omfamma den och släppa alla dessa teknologi som händer i en liten grej. 
 
Tillsammans med min syster och kusiner fick vi massor med nya kompisar från runt världen, vissa av dem var från tyskland, danmar, finland och frankrike. Men de flesta var svenskar men det var jätte roligt, för vi var typ dom ända asiaterna som campade vilket dom tyckte var konstigt haha, men tillslut blev dem vana efter ha sett oss några gånger om igen varje år.
 
 
Jag vill rekommendera en camping här nära mig i den här underbara stad, dock får ni vänta tills nästa år tills klimatet har blivit lite varmare.
Campingen är i Råå och är nära till stranden, här kan ni verkligen njuta av då Råå har mycket att erbjuda. Staden är hur mysigt som helst och under sommaren kan ni besöka hamnen och käka glass, sedan har dem mysiga restauranger under kvällen och fina vägar till dem som älskar att cykla och lokalisera sig.
Där finns även stor trädgård där kommunen tar väldigt hand om eftersom de är känd för att deras romantiska trädgård fylld av färglada blommor, där kan ni ha picnik och bara njuta av sommaren. 
Är ni sugna på att besöka Helsingborg staden tar det bara 20 min till stan och till väla några minuter längre, dock inget jag kan rekommendera för det är något som stressigt.
Så njut bara av Råå för där kan ni verkligen slappna av.
 
Har ni småbarn som älskar att bada på poolen, så har campingen egen pool där dem kan bada. Men hade det varit jag som föredrar jag havet. 
Har du hunden med dig har Råå en strand för hundar, så de kan också bada i havet tillsammans med er.
Råå har mycket att erbjuda, massor med aktiviteter.
 
Så det är väl det hela jag kan säga om camping, men har du barn så tycker jag verkligen att du någon gång får uppleva detta tillsammans som familj.
Du behöver ej ha husvagn utan det finns stugor att hyra. Så ta med bilen och åk någonstans och ta med grejerna som behövs och hyr en stuga och njut av.Ta med fiskespö och fiska, för det är verkligen kul !
Posted in: Daily life

Name *

E-mail


Website


Comment

21 y/o blogger that loves to write about fashion, art, food and goals in life.
I’m simple and living the life to the fullest, trying to fulfill my dreams to travel the world and explore it.
Right now I’m a student and studying to be a Web Developer .NET

Contact: chawo@live.se
© 2015 KATRINA ROSALES
TOP