Sponsrad video: Findus - Ärtsoppa

 
Min moster har en sjukdom och kan inte äta vissa maträtter eller ingredienser, därför hade hon det svårt att laga mat till oss barn som var hemma hos dem för hela lovet.
Det vara bara vissa stunder där hon verkligen lagade från grunden men då fick vi vara i köket med henne och smaka av maten.
Men som barn visste man ju inte riktigt hur maten skulle smaka även man fick det förklara till sig själv, för alla har sina egna smaker. För mig var svårt för jag tyckte att all maträtt ska vara surt för det var godast då.
Men moster hade alltid andra alternativ, hon köpte hem massvis av frysta mat från findus som vi bara körde in i microt, för vår del var detta bra för vi var alltid uppe jätte sent och vi blev jätte hungriga av all spel vi spelade och sprang runder lite här och där.
Min favorit från Findus är Schnitzel med potatiskroketter och någon sås, dock kommer jag ej ihåg...
Sedan hade vi andra frysta maträtter som t.ex. nuggets, pommes och pizza. Vi hade verkligen det bra när vi var små, våran moster behandlade oss verkligen jätte bra för min del var det bra iallafall. Vi lyssnade på henne eftersom vi fick den maträtten vi ville ha, vi hade inget att klaga på.
Sedan nu när man tänker på det så är det ju inte bra som barn att alltid äta pommes och nuggets, men saken är ju att vi åt bara så där när vi var hemma hos dem under lovet och vissa helg dagar. Annars så åt vi väldigt bra.
 
detta är ett sponsrat inlägg
Posted in: Daily life

Name *

E-mail


Website


Comment

21 y/o blogger that loves to write about fashion, art, food and goals in life.
I’m simple and living the life to the fullest, trying to fulfill my dreams to travel the world and explore it.
Right now I’m a student and studying to be a Web Developer .NET

Contact: chawo@live.se
© 2015 KATRINA ROSALES
TOP