YoutubeHåller just nu på att redigera outfit video så då får vi se hur det blir. Det var iallafall super roligt att göra en video med min syster, äntligen är vi på G nu ska vi bara göra ett konto och ladda upp video 😱😱😱

Längtar ni också?
Posted in: Daily life / Share / 0 kommentarer /

Monday

Hela förra veckan har varit en stressig vecka för mig därför har jag inte kunnat blogga alls. Men jag ser att statistiken har gått upp så jag vill passa på att vällkomna mina nya läsare som håller utkik varje dag efter en ny inlägg.
Tyvärr har veckan varit en super seg vecka för mig där jag har inte haft tiden med mig, men jag hoppas att jag kan börja blogga normalt igen.
 
Idag hade vi iallafall tenta och det kändes bra, hoppas bara på godkänd om inte mer :)
 
 
Btw mina nya nike skor som jag är så rädd för att de ska bli smutsiga.
Hurrachet är snart påväg också då min syster köpte dem som present till mig så jag längtar ihjäl mig <33
Posted in: Daily life / Share / 0 kommentarer /

Första intryck på True Mystic Volume Mascara

 
 
Hämtade upp Lumenes nya mascara som heter "True mystic Volume Mascara" och på direkten så testade jag den. Jag tog på mig mascaran 13.00 och jag har fortfarande på mig den (17.30), mascaran blev lite kladdig under ögonen så tips är att inte ta mascara på fransarna under annars var den var lätt att ta på sig och klumpar inte sig. Det behövdes bara ett lager och det blev jätte fint direkt, ni kan själv se från bilden ovan där min högra öga utan mascara ser ut och jämför den med den vänstra öga med mascara på.
Det är skillnad och jag tyckte mina fransar blev långa och fina, det är även lätt för ögonen och väger inte alls, nästan som om jag inte har på mig någon mascara alls .
Borsten på mascaran är mycket bra för den kunde ta åt sig till alla mina små fransar och det jag tyckte om produkten är att den inte alls innehåller paraben eller doft, så stark rekommendation till asiater med små fransar.
Jag provade även att ta bort mascaran med baby wipes och det var lätt att få bort det vilket är ett stort plus för mig då vissa mascara blir man rädd för att det inte alls går bort. Det här var super enkelt att få bort och jag är
faktisk riktigt nöjd med mascaran även om den blir lite kladdig så kommer jag nog köpa mascaran ändå för den kändes så lätt på ögonen.
Mascaran just nu kostar 149kr fram tills 16/2 i Åhlens annars kostar den 179kr.
 
 
Hoppas ni fick all svar ni behövde och ifall ni provade den, kommentera gärna vad ni tyckte om det under denna inlägget.
 
Detta är ett samarbete med Lumene
Posted in: Daily life / Share / 0 kommentarer /
21 y/o blogger that loves to write about fashion, art, food and goals in life.
I’m simple and living the life to the fullest, trying to fulfill my dreams to travel the world and explore it.
Right now I’m a student and studying to be a Web Developer .NET

Contact: chawo@live.se
Read more post
© 2015 KATRINA ROSALES