Alla hjärtans dag närmar sig.

 
Alltså jag älskar verkligen alla hjärtans dag för det är så roligt och romantisk, men jag vet också att det här är ingen spiciell dag men det är alltid kul att få ta hand om sin älskling och visa extra mycket hur mycket man älskar sin hubby. Därför tänker jag tipsa er några grejer som är billigt men kan ändå ge det lilla extra, så här är några.
Jag lägga till en grej att alla hjärtans dag behöver inte handla om par utan man kan även gå ut med min sin mamma, syster eller vänner, ni bestämmer bara man tar hand om varandra och visar hur mycket man älskar dem.
 
Denna hemsida kan hitta massor med grejer ni kan hitta på under alla hjärtans dag.
 
Bio | För två personer kostar det 299kr med meny
Till din partner
Jag är inte någon person som kan titta på något romantisk på bio för annars kommer jag somna om... något jag tycker om som både min partner och jag kommer gilla är den kommande filmen Deadpool. Det verkar verkligen vara en riktigt rolig film plus att skådespelaren till huvudkaraktären passar verkligen, han verkar verkligen ha en sådan personlighet plus att han är super snygg haha.
 
Till vänner och familj
Skulle jag gå ut och titta med mina vänner på bio så vill jag att det ska vara något riktigt roligt som alla kommer älska. How to be single är filmen jag hade valt att titta på bio.
Skådespelaren till dessa är super roliga och spiciellt hon Fat Amy hon är verkligen awsome !! 
 
Massage | Massage för två personer 1545kr i 60min
Det här är nog en av dom bästa presenter man kan få, jag älskar att få massage både jag och min älskling har alltid så fullt upp ! Därför behöver vi båda alltid massage och avslappning.
Jag skulle nog gjort så här, efter massage så har jag redan en förberätt en varmrätt som ska bara stoppas in i ugnen och sedan äta det tillsammans med ett glas vin och medans man väntar på maten kan man t.ex. starta en jazz musik och servera tryffel choklad och prata om allt. 
 
Posted in: Daily life / Share / 3 kommentarer /

Sponsrad Video: Fiskelyckas


Jag kommer ihåg när jag gick i hotell & restaurang utbildningen i gymnasiet så hade jag knappt några bra köks redskaper här hemma när jag väl skulle öva på att göra en god fisk recept till min familj. Det var inte lätt och vi hade så dåliga knivar här hemma när jag skulle rensa fisken och göra filé av den, hela köket blev kaos och det var mycket disk och städningen efter all fjäll från fisken.
Men när jag såg reklamen från Findus så har dem börja sälja torsk filé och denna sortens fisk har så goda recepter och fina är dem också att servera till en riktig fin middag. Nu när jag kom på en grej så måste jag skriva av mig av min idé haha, du kan t.ex. göra en fin middag till dig och din kära nu när alla hjärtans dag är påväg.
Jag menar jag föredrar faktisk hemma lagad än att gå ut och käka ute, hemma lagad är alltid bäst och magen svullnar inte till. Så bortskäm din älskling och gör en fin middag med hjälp av findus enkla lagade varor och deras recepter. Det är simpelt och ni kan hitta fler recepter från deras sida genom att trycka på videon så kommer ni fram till deras recepter.
Detta är ett sponsrat inlägg
Posted in: I love food / Share / 0 kommentarer /

Snapchat for today

 
 
Har tvättat från åtta på morgonen tills klockan 4 på eftermiddagen idag och medans jag väntade på tvätten tittade jag vidare på en grymt bra anime. Kommer länka dem till er senare så ni också kan titta på den.
Därefter blev jag super hungrig och då bestämde jag, syrran och vår kompis att köra till malmö för att käka den nya KFC som har öppnat där. 
Det var ok men jag tyckte de borde tagit en gravy sås också då det är den viktigaste... men det kommer kanske senare... men efter vi hade ätit oss mätta så skojjade jag till att vi skulle dra och käka på Pizza hut också när vi alla såg skylten bredvid KFC.
Hahaha och gissa om vi inte gick och beställde en pizza där också, eller dem åt och inte jag. Testade bara och det var faktisk ok, dock mådde jag redan illa efter man hade ätit KFC.
Men dem andra fortsatte hahaha
 
Dem har ställe kan ni hitta i Malmö Lockarp - Oxie
Posted in: I love food / Share / 0 kommentarer /
21 y/o blogger that loves to write about fashion, art, food and goals in life.
I’m simple and living the life to the fullest, trying to fulfill my dreams to travel the world and explore it.
Right now I’m a student and studying to be a Web Developer .NET

Contact: chawo@live.se
Read more post
© 2015 KATRINA ROSALES