Alla hjärtans dag närmar sig.

 
Alltså jag älskar verkligen alla hjärtans dag för det är så roligt och romantisk, men jag vet också att det här är ingen spiciell dag men det är alltid kul att få ta hand om sin älskling och visa extra mycket hur mycket man älskar sin hubby. Därför tänker jag tipsa er några grejer som är billigt men kan ändå ge det lilla extra, så här är några.
Jag lägga till en grej att alla hjärtans dag behöver inte handla om par utan man kan även gå ut med min sin mamma, syster eller vänner, ni bestämmer bara man tar hand om varandra och visar hur mycket man älskar dem.
 
Denna hemsida kan hitta massor med grejer ni kan hitta på under alla hjärtans dag.
 
Till din partner
Jag är inte någon person som kan titta på något romantisk på bio för annars kommer jag somna om... något jag tycker om som både min partner och jag kommer gilla är den kommande filmen Deadpool. Det verkar verkligen vara en riktigt rolig film plus att skådespelaren till huvudkaraktären passar verkligen, han verkar verkligen ha en sådan personlighet plus att han är super snygg haha.
 
Till vänner och familj
Skulle jag gå ut och titta med mina vänner på bio så vill jag att det ska vara något riktigt roligt som alla kommer älska. How to be single är filmen jag hade valt att titta på bio.
Skådespelaren till dessa är super roliga och spiciellt hon Fat Amy hon är verkligen awsome !! 
 
Det här är nog en av dom bästa presenter man kan få, jag älskar att få massage både jag och min älskling har alltid så fullt upp ! Därför behöver vi båda alltid massage och avslappning.
Jag skulle nog gjort så här, efter massage så har jag redan en förberätt en varmrätt som ska bara stoppas in i ugnen och sedan äta det tillsammans med ett glas vin och medans man väntar på maten kan man t.ex. starta en jazz musik och servera tryffel choklad och prata om allt. 
 
Posted in: Daily life

Name *

E-mail


Website


Comment

Bra tips! :D

Svar: Tack hoppas ni får en super kul dag när ni firar den :D
Katrina

2016-01-31 @ 21:13:54

Så himla bra tips! :D

Svar: Tack hoppas ni hittar något :)
Katrina

2016-01-31 @ 21:14:29

Bra tips. :-D

Svar: Tack hoppas det hjälpte :D
Katrina

2016-02-01 @ 16:07:55

21 y/o blogger that loves to write about fashion, art, food and goals in life.
I’m simple and living the life to the fullest, trying to fulfill my dreams to travel the world and explore it.
Right now I’m a student and studying to be a Web Developer .NET

Contact: chawo@live.se
© 2015 KATRINA ROSALES
TOP