Sponsrad Video: Fiskelyckas


Jag kommer ihåg när jag gick i hotell & restaurang utbildningen i gymnasiet så hade jag knappt några bra köks redskaper här hemma när jag väl skulle öva på att göra en god fisk recept till min familj. Det var inte lätt och vi hade så dåliga knivar här hemma när jag skulle rensa fisken och göra filé av den, hela köket blev kaos och det var mycket disk och städningen efter all fjäll från fisken.
Men när jag såg reklamen från Findus så har dem börja sälja torsk filé och denna sortens fisk har så goda recepter och fina är dem också att servera till en riktig fin middag. Nu när jag kom på en grej så måste jag skriva av mig av min idé haha, du kan t.ex. göra en fin middag till dig och din kära nu när alla hjärtans dag är påväg.
Jag menar jag föredrar faktisk hemma lagad än att gå ut och käka ute, hemma lagad är alltid bäst och magen svullnar inte till. Så bortskäm din älskling och gör en fin middag med hjälp av findus enkla lagade varor och deras recepter. Det är simpelt och ni kan hitta fler recepter från deras sida genom att trycka på videon så kommer ni fram till deras recepter.
Detta är ett sponsrat inlägg
Posted in: I love food

Name *

E-mail


Website


Comment

21 y/o blogger that loves to write about fashion, art, food and goals in life.
I’m simple and living the life to the fullest, trying to fulfill my dreams to travel the world and explore it.
Right now I’m a student and studying to be a Web Developer .NET

Contact: chawo@live.se
© 2015 KATRINA ROSALES
TOP