Yves Rocher mina favorit produkter !

 
Jag fick tag på märket genom min pojkväns syster som är intresserad av ekologiska och bra skönhetsprodukter.
Först började med Bad & Duschgeléer och det var en av mina favoriter Granatäpple, jag kommer ihåg att jag fick prova dem hos dem när jag skulle duscha.
Det luktade så gott och jag föll direkt för lukten, så då gick jag till den närmaste Yves Rocher affären i Malmö och köpte med några styck granat äpple och sedan provade jag även lukten Grapefrukt & Apelsin. Hmmm alla luktar så gott men Granatäpple kommer alltid först !

Sedan för inte länge sedan så köpte jag dessa tre produkter , varför?
Jo för att var så trött på använda lotion från Nivea som får mig känna fetigt och svettig på huden och sedan dagen efter så var mitt hud super torr efter jag har tagit det på kvällen, innan jag går och lägger mig.
Andra för att jag var trött på att min hårbotten var torr samt mitt hår.

Dessa tre kostade mig bara 228 Kr, helt förvånad att man kan få så mkt för bra produkter.
Det är verkligen prisvärt att köpa hos dem ifall du är student som jag kan du använda dig av student rabatt från mecenat eller den här rabatt som du anger hos Yves Rocher "BLOGFAME25 ", för detta får du 25% rabatt för hela din order. 
Bra va ?!

Här är länken för att få en bättre hy och hår.
Dessa är rekommenderad för dem som har torr hud, hårbotten och hår enligt mig.

Torr Olja  Ifall du inte gillar lotion som jag så är torr oljan en bra idé för dig, lätt att applicera och huden suger in det snabbt och lämnar huden mjukt.
Den luktar jätte god och kan även smörjas lite på håret för lite glans och god lukt inför sommaren eller semestern.

Dusch Schampoo Den här schampoo är en av mina all time favorit schampoo, för att kosta 30 kr är sååå sjukt !! Jag hade lätt betalat mer för den eftersom den förtjänar det, jag menar du kan även använda till kroppen och det gör inte så att huden blir torr. Det låter verkligen som jag överdriver men det gör jag inte, prova det själv !
Den har liksom allt och luktar super god ! Till och med min pojkvänn har börjat använda den.

Hår Olja En hår olja som är 99 Kr och 150 ml flaska !
Finns det något mer att säga för det här produkten? Man tycker nästan att Yves Rocher är för generösa, jag menar flaskan kommer ju aldrig ta slut föränns nästa år.
Man behöver bara ta lite på hårtopparna ifall du har platt hår som jag och lämnar det i 10 min innan du ska duscha håret.
Jag brukar ta några droppar efter jag har duschat på min nytvättade hår och även några droppar för att massera in det i hårbotten.
Var bara försiktigt att ta för mkt, för det är lätt hänt och tro mig det räcker med 2-3 droppar och det är t.o.m mkt redan !

Name *

E-mail


Website


Comment

21 y/o blogger that loves to write about fashion, art, food and goals in life.
I’m simple and living the life to the fullest, trying to fulfill my dreams to travel the world and explore it.
Right now I’m a student and studying to be a Web Developer .NET

Contact: chawo@live.se
© 2015 KATRINA ROSALES
TOP