Wow! Vilken morgon, läs min historia så får du veta varför.

Ibland finns det verkligen dagar där man inte har någonting att göra. Sedan finns det sådana här dagar där man bombaderas med flera olika event under dagen.
Jag tänkte att idag skulle det vara en lugn dag, där jag har ett möte på morgonen i Malmö. Sedan skulle jag fortsätta med min projekt som har en deadline idag och skicka det vidare till chefen.
 
Men så kom det nya grejer under dagen, vilket är ok för mig eftersom jag älskar spontana grejer.
Under tiden jag väntade på tågstationen kom det en kvinna och frågade om hjälp om hur man skulle ta sig till Göteborg. Därefter kom det en man som behövde hjälp med sin mamma. Han ville att jag skulle hjälpa henne stiga av i Helsingborg stationen så att hon inte hamnar på fel station.
Sedan 200m ifrån mig så var det en man som svimmade och skadade sitt huvud rejält, nu är han säkert i sjukhuset och får hjälp.
 
När tåget hade ankommit så steg vi in, jag bad henne sitta bredvid så att jag kunde hålla koll på henne.
Hon kunde inte tala svenska så jag fick vara kreativ, därefter så visade hon mig en lapp att hon måste till arbetsförmedlingen. 
Jag tyckte synd om henne och ville inte lämna henne bara sådär, så jag följde med henne till arbetsförmedlingen och hjälpte henne med en handläggare.
 
Efter jag hade lämnat henne hos arbetsförmedlingen så åkte jag hem och tog ut hundarna. Då ringde det i mobilen och en företag ville ha en intervju med mig. Just idag !
Så klockan 16.00 så ska jag vara på plats och ha intervju hos dem.
 
Jag undrar ens om jag kommer hinna bli klar med projekten och lämna in den i tid.
 
It just takes one person to make a difference in someone’s life.
 
Oavsett om jag hade en hektisk morgon, så är jag väldigt tacksam för att jag fick hjälpa dem. Jag fick en kram, puss på kinden och ett tack.
Vilken härlig början av dagen !
 
Posted in: Daily life

Name *

E-mail


Website


Comment

21 y/o blogger that loves to write about fashion, art, food and goals in life.
I’m simple and living the life to the fullest, trying to fulfill my dreams to travel the world and explore it.
Right now I’m a student and studying to be a Web Developer .NET

Contact: chawo@live.se
© 2015 KATRINA ROSALES
TOP